Kies voor één van de 5 soorten appartementen. De indeling verschilt door de ligging, maar waar je ook woont, van tiny loft tot studio en urban appartement, het voelt groots aan. Daar zorgen de torenhoge plafonds wel voor. 3,5 meter omhoog kun je kijken als je op de bank ligt weg te dromen. Of je maakt optimaal gebruik van die hoogte en knalt er een hoogslaper in. Doe wat je wilt met al die ruimte! Maar let ook op alle mooie details. Prachtige industriële (en soms gewitte) plafonds en zwarte gordijnrails die matchen met de haakjes aan de muur – daar ga je toch goed op.

Urban studio

Het gros van de woningen is met gemiddeld 30 m² perfect voor jou als je een plekje voor jezelf zoekt. Klein maar fijn is echt waar, en zo klein is het nu ook weer niet, want de Plafondhoogtes zijn giga – ziet er super fancy uit in de badkamer. De industriële plafonds zetten echt een sfeer neer en in enkele appartementen is het plafond wit afgewerkt. Ook de vloer ligt al en de wanden zijn ready. Alles is voor je gedaan, dus je hoeft alleen nog maar te verhuizen! Koken doe je in een zwarte, strakke keuken, waar alle apparaten al in zitten. Elke avond culinaire hoogstandjes, want niets houdt je meer tegen.

Micro loft

Houd je van cozy? Deze studio’s vanaf 24 m² zijn precies dat. En natuurlijk ook design, want ja, dat is wel de standaard in House of Arnhem. Sommige woningen zijn met 33 m² ietsje groter, maar welke woning je ook kiest, de sfeer is sowieso op-en-top. Designkeuken, industriële plafonds en een leuke indeling, waardoor jij zo praktisch mogelijk leeft. En wij snappen dat dat prijskaartje ook uitmaakt. Gelukkig zijn deze studio’s betaalbaar, want dat is wel zo leuk! Zie jij jezelf hier al wonen?

Tiny loft

Kijk naar die paar grote appartementen op de hoek – aka the corner offices van House of Arnhem. Dit is waar je naartoe werkt. Hier woon jij omdat je eindbaas bent… of in ieder geval Queen of King van jouw appartement. Door de plafondhoge ramen valt hier extra veel licht naar binnen, want jij woont op de hoek. De luxe badkamer zit precies in het midden, waardoor er een ideale nis voor je bed ontstaat (alsof erover nagedacht is). En met ongeveer 42 m² ruimte en de strakke afwerking van House of Arnhem, is dit dé perfecte thuisbasis vanwaaruit je smooth door het leven gaat.

Actueel aanbod

Bekijk de beschikbare woningen of meld je aan voor de nieuwsbrief

Urban apartment

Een beetje een cross-over van de eerste twee soorten woningen zijn de 33 m²-grote woningen op de hoek aan de rechterkant. Een keuken die is afgewerkt met klasse apparatuur en een strakke badkamer met design-uitstraling, douche, toilet én wastafel: helemaal top, maar die tweede set ramen geeft nog net dat beetje extra. Een beetje extra licht en een beetje extra uitzicht. Precies die bijzondere sfeer die jij zoekt en alle industriële details in House of Arnhem maken het helemaal af!

Tiny penthouse

De special snowflakes van House of Arnhem, de bijzondere appartementen – daar moet je echt even naar kijken. Omdat dit gebouw een herontwikkeling is, zijn er een aantal unieke appartementen. Van tweelaagse, een apart huisje op het dak, megagrote appartementen tot appartementen met dakterras of een combi ervan: we praten 40-plus m². Zo zit in deze woning sowieso een topkwaliteit badkamer en volledig afgewerkte keuken, maar zag je die trap naar boven al? Die extra kamer hoort gewoon een slaapkamer te zijn! En dat eigen stuk dakterras… I rest my case.