De stad Arnhem kennen we allemaal van Burgers’ Zoo, het GelreDome en de gezellige binnenstad. Maar wist je ook dat Arnhem de ideale stad is voor een leuke date? Nu wel! En wij geven je een aantal tips voor locaties in de stad, zodat jij en je date kunnen genieten van een leuke middag of avond.

Theater Het Hof
Dit is naar eigen zeggen ‘het kleinste theater van Nederland’. Klein en dus intiem en dat is precies wat je met je date zoekt. Kruip tegen elkaar aan en geniet van topvoorstellingen. Het Theater brengt drie à vier eigen theaterproducties per jaar uit. Deze toneelstukken worden dan enkele weken achtereen in het eigen unieke gezellige theater gespeeld en zijn meestal ook alleen maar hier te zien.

Proef en ontdek wijn in het Nederlands Wijnmuseum
Nederland heeft een heus wijnmuseum en laat die nou net in Arnhem staan. In het Nederlands Wijnmuseum proef en ontdek je de cultuur en geschiedenis van wijn. Probeer verschillende wijnen uit, leer de proeftechniek van een vinoloog en neem een kijkje in de wijnkelder bij een rondleiding. De smaak te pakken? Duik erna de binnenstad in en geef de avond een mooi vervolg.

The Game Box Arnhem
Zin in een actieve date? Ga naar The Game Box Arnhem voor een ultieme game-ervaring! Speel de gaafste spellen van vroeger én probeer de nieuwste games uit. Met meer dan vijftig spellen ben je hier als gamefanaat aan het goede adres. Tip: laat ook je date af en toe een spelletje winnen.

Daten én wonen in Arnhem
We kunnen de lijst met leuke date locaties in Arnhem nog veel langer maken, maar een echte Arnhemmer heeft dat helemaal niet nodig. Ben je nog niet woonachtig in de stad, of ben je op zoek naar een leuke woning voor jezelf? Check dan het beschikbare aanbod in House of Arnhem. Kijk snel of er een woning vrij is of laat je woonwens achter