Het Modekwartier in Arnhem, bekend als de creatieve hotspot van de stad, is inmiddels al een tijdje een geweldige toevoeging rijker: House of Arnhem. Het woonproject aan de Velperweg transformeerde voormalige kantoorgebouwen in duurzame appartementengebouwen, wat heeft gezorgd voor een frisse en moderne upgrade van de wijk.

De Velperweg, gelegen op de grens van de bruisende binnenstad en de creatieve modewijk, is omgetoverd tot een aantrekkelijke woonlocatie. Het biedt bewoners de kans om te wonen in een omgeving die mode, design, kunst en culinaire hotspots combineert met het gemak van stedelijke voorzieningen en uitstekende verbindingen.

Wonen in House of Arnhem betekent dat je op loopafstand bent van winkels, studio’s, galerieën en gezellige cafés. Ook de binnenstad van Arnhem is niet ver weg. Dankzij de directe busverbinding ben je bovendien in een mum van tijd op het station. Ook de uitvalswegen N255, A12 en A5 liggen binnen handbereik, wat de locatie ideaal maakt voor forenzen.

Voor wie graag dicht bij de stad wil wonen zonder in te leveren op rust en comfort, biedt House of Arnhem de perfecte balans. Met volop sportfaciliteiten in de buurt en de mogelijkheid om je boodschappen om de hoek te doen, heeft de wijk alles wat je nodig hebt.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en beschikbare woningen. De appartementen liggen centraal, in een hippe buurt met alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik.

Voor velen staat de locatie hoog op het lijstje: een rustige, maar centrale buurt met scholen, parken en toegang tot openbaar vervoer en winkels. Kortom, House of Arnhem biedt een unieke kans om te wonen in een moderne wijk.

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en woonaanbod via de website van House of Arnhem.