Co-living is een eigentijdse woonvorm die privacy combineert met gedeelde voorzieningen, gericht op stedelingen die betaalbaar willen wonen en gemeenschapsgevoel zoeken. Ontdek hoe dit concept in de praktijk werkt bij House of Arnhem.

Wat is Co-living?

Co-living is een woonconcept waarbij je een eigen woonruimte hebt, maar gemeenschappelijke voorzieningen zoals een woonkamer, keuken en badkamer deelt met anderen. Dit model is bijzonder populair onder millennials vanwege de betaalbaarheid, de mogelijkheid om eenzaamheid tegen te gaan, en de flexibiliteit zonder de verplichting van eigendom. Co-living speelt in op de behoefte aan gemak, kostenbesparing en mobiliteit, vooral in stedelijke gebieden waar woonruimte vaak schaars en duur is.

Voor Wie is Co-living?

Co-living spreekt vooral millennials aan, een generatie die vaak geconfronteerd wordt met hoge woonkosten en een gevoel van eenzaamheid in grote steden. Deze groep hecht minder waarde aan bezit en meer aan gebruiksgemak en flexibiliteit. Als urban nomads kiezen millennials voor een levensstijl die hen de vrijheid geeft om te verhuizen zonder de lasten van het bezitten van een eigen huis. Co-living biedt een antwoord op deze behoeften, met een combinatie van betaalbaarheid, gemak en een gevoel van gemeenschap.

Co-living bij House of Arnhem

Bij House of Arnhem woon je in je eigen micro-loft, urban studio of tiny loft, variërend van 24 m² tot 36 m² – perfect voor wie zelfstandig wil wonen. Voor wie meer ruimte nodig heeft, zijn er urban appartementen en tiny penthouses vanaf 40 m², allemaal strak afgewerkt en ontworpen voor maximaal comfort.

Je loft-achtige woning in House of Arnhem is voorzien van hoge plafonds en grote ramen, waardoor je ruimte altijd licht en ruimtelijk aanvoelt. Elk appartement beschikt over een stijlvolle designkeuken met ingebouwde apparatuur zoals een vaatwasser en oven, een hoogwaardige eiken pvc-vloer, en verfijnde details zoals een geïntegreerde kapstok.

Of je nu alleen of samenwoont, House of Arnhem biedt niet alleen hoogwaardige, betaalbare appartementen, maar ook een omgeving waarin gemeenschap centraal staat. Hier woon je niet alleen naast elkaar, maar is er ook ruimte om elkaar te ontmoeten, samen te werken, of gewoon gezellig een borrel te drinken in de gezamenlijke lobby. Door naast je eigen appartement ook gemeenschappelijke ruimtes en ondersteunende diensten aan te bieden, creëren we een nieuwe manier van wonen die zowel duurzaam is als kostenbesparend, en die bijdraagt aan een comfortabele woonervaring, zowel binnen als buiten je eigen voordeur.

Beschikbare woningen

We nodigen je graag uit om onze website te bezoeken voor meer informatie over de verschillende woningtypes. Ben je geïnteresseerd en benieuwd welke woningen er momenteel beschikbaar zijn in House of Arnhem? Bekijk dan snel het actuele aanbod en vind misschien wel jouw toekomstige woning.