Als je denkt aan vakantie vieren, kunnen witte stranden en exotische bestemmingen door je hoofd dwalen. Maar wie zegt dat je daarvoor het land uit moet? Ook in eigen land kan je een wereldse vakantie-ervaring beleven. Arnhem, de bruisende stad aan de Rijn, biedt een scala aan culinaire verrassingen die je meenemen op een smaakvolle reis. Van authentieke Surinaamse smaken tot verfijnde Indonesische specialiteiten en sfeervolle Spaanse tapas, hier vind je het allemaal. Ontdek de gastronomische hotspots en laat je smaakpapillen verwennen!

Makan Swietie: Een Surinaams Paradijs
Wanneer je Makan Swietie binnenstapt, betreed je een waar Surinaams paradijs. Dit gezellige restaurant is een begrip in Arnhem en laat je kennismaken met de rijke Surinaamse keuken. Laat je onderdompelen in de kleurrijke Surinaamse cultuur terwijl je geniet van gerechten zoals Roti, Moksi Meti of Bakkeljauw. Ben je op zoek naar een snelle hap? Probeer dan zeker een van hun heerlijke broodjes of de smaakvolle Sauto soep. En vergeet niet om te proosten met een verfrissende Fernandes, het iconische zoete drankje dat perfect samengaat met het verrukkelijke eten.

Batavia: Een Indonesisch Feestmaal
Voor een onvergetelijke culinaire ervaring in Arnhem moet je bij Batavia zijn. Dit restaurant laat de traditionele Indonesische keuken herleven en verrast je met authentieke gerechten. Laat je verleiden door een uitgebreide rijsttafel, waarbij je een verscheidenheid aan smaken en texturen kunt proeven. Of maak een keuze uit het buffet en ontdek de verrassende combinaties van kruiden en specerijen. Bij Batavia ben je verzekerd van een feestmaal dat je smaakpapillen zal prikkelen en je meeneemt op een culinaire reis door Indonesië.

Tapasbar Retiro: Een Spaans Genot
Stap binnen bij Tapasbar Retiro en laat je meevoeren naar de zonnige sferen van Spanje. Dit gezellige Spaanse restaurant nodigt je uit om te genieten van de kunst van het delen. Proef een scala aan kleine gerechtjes die zijn geïnspireerd op de traditionele Spaanse keuken, terwijl je wordt omringd door de levendige melodieën van Spaanse muziek. Vergeet niet te ontspannen in de prachtige tuin van het restaurant, waar je kunt genieten van je tapas onder het genot van een goed glas Spaanse wijn. Bij Tapasbar Retiro draait alles om het vieren van het goede leven en het delen van smaakvolle momenten met vrienden en familie.

Dus waarom zou je verre oorden opzoeken als je een wereld aan smaak kan ontdekken in het hart van Arnhem? Deze zomer hoef je niet ver van huis te gaan om te genieten van vrijheid, lekker weer, goed gezelschap en heerlijk eten. Makan Swietie, Batavia en Tapasbar Retiro staan klaar om je te verwelkomen en je smaakpapillen te verwennen met authentieke gerechten uit verschillende culturen.

Wil jij elk seizoen genieten van deze gave hotspots? Kijk snel of er een betaalbaar huurappartement in House of Arnhem beschikbaar is!