Altijd al willen wonen in de enige stad met trolleybussen? Of wil je profiteren van de leukste groene plek in Nederland (Sonsbeek) waar je gemakkelijk nieuwe vrienden maakt? Dan heb ik nu mega enthousiast nieuws: er zijn weer studio’s vrij gekomen in House of Arnhem! Bemachtig snel je plek en verhuis naar je nieuwe favoriete thuis. Deze drie studio’s zijn vrij.

Studio 23
Zoek jij een heerlijke plek voor jezelf en ben jij geen grote spullen verzamelaar? Dan pas jij perfect in deze ideale studio. Met een ruimte van 23 kun je perfect een schattige zithoek met fijne slaapgelegenheid maken. Daarnaast profiteer je van een eigen keuken en ruime badkamer. Als je de ruimte extra goed wilt benutten kun je denken aan een luxe slaapbank of hoogslaper. Zo heb je een heerlijke slaapruimte én ruime woonkamer in een. Daar komt ook nog eens een zeer aantrekkelijke huurprijs bij van 588 (exclusief 95 servicekosten) waardoor jij extra overhoudt voor leuke uitstapjes met vrienden. Is dit de match die je zocht? Klik hier.

Studio 35 m²
Jij houdt van ruimte en overzicht. Daarom is een grote studio helemaal perfect voor jou!

Met 35 heb jij de ruimte voor een uitgebreide lounge en fijne slaaphoek. Daarnaast kun je jouw echte keukenprins(es) skills laten uitblinken in je eigen keuken. Uiteraard profiteer je ook van een eigen badkamer. In House of Arnhem beleef je nog steeds de gezellige tijd van het studentenleven, maar maak je ook de extra stap naar verantwoordelijkheid. Wil jij graag wonen in deze studio met een huurprijs van 680 (exclusief 95 servicekosten)? Surf snel naar de website.

Eenkamerappartement
Wil jij toch liever een aparte slaapkamer? Dat kan met dit eenkamerappartement van 32 . Geniet van een comfortabele woonkamer met ingebouwde keuken. Als er vrienden over de vloer komen houd je de slaapkamer gesloten zodat dit helemaal jouw privé plek blijft. Deze ruimte is ook perfect voor een jong stel. Profiteer altijd extra van de gezamenlijke huiskamer als je nog meer ruimte nodig hebt voor werk, vrienden, familie of de zogeheten me-time. De huurprijs bedraagt 670 (exclusief 95 servicekosten). Ideaal? Klik hier.

Zit jouw ideale woning er voor nu niet tussen? Blijf de website in de gaten houden! Wie weet zien wij jou binnenkort alsnog als bewoner in House of Arnhem.