Februari staat voor de deur! Dit is dé maand van de liefde. House of Arnhem staat voor mensen verbinden. Daarom is Valentijnsdag ons favoriet! Hoe kunnen we 14 februari extra leuk maken? Lees hier onze tips voor indoor romantiek😍 Zo bespaar je geld én heb je de avond van je leven. Dat allemaal vanuit je eigen heerlijke studio.

Dineren met een twist
Wel eens gehoord van afrodisiaca? Dit zijn voedingsmiddelen die een positieve bijdrage leveren aan je lustgevoelens. Klinkt bijzonder? Absoluut, maar het mag natuurlijk ook een bijzondere avond worden. Kook samen een geweldig menu van al deze voedingsmiddelen. Neem een voorgerecht van oesters, gevolgd door een hoofdgerecht van truffelrisotto en met een nagerecht bestaande uit bananen gedipt in chocola. Op deze website vind je nog meer heerlijke opties.

Cocktails maken!
Wie houdt er nou niet van een goede old fashioned cocktail? Maak samen jullie favoriete cocktail. Op het internet zijn allerlei leuke recepten te vinden die je kan uitproberen. Je kan de avond extra spice geven door samen een romantische afspeellijst te maken op Spotify. Proost op 🎵The way you look tonight🎵 van Frank Sinatra, succes gegarandeerd.

Speel Truth or Dare
Ouderwets, maar oh zo leuk! Maak het extra spannend door dit te spelen in de openbare huiskamer. Wie weet sluiten er nog nieuwe mensen aan. Dit spel is een leuke manier om elkaar te leren kennen en uitdagen. Het dwingt je om even uit je comfortzone te stappen. Maak het jezelf wat makkelijker door een drankje op tafel te zetten. Zo gaat het eerste ongemak eraf en worden de vragen ook alleen maar interessanter. Niet genoeg inspiratie voor leuke vragen? Download deze app.

Vind je deze tips allemaal leuk? Het is perfect te combineren! Maak eerst een diner voor twee, als afsluiter maak je een heerlijke dessert cocktail en daarna begin je de avond met het spel. Leuk, romantisch en absoluut een recept voor een onvergetelijke avond. We zeggen toch niet voor niks dat liefde (grotendeels) door de maag gaat.

Ben je geïnteresseerd geraakt in House of Arnhem? Kijk hier of er een woning vrij is of laat je woonwens achter.