We sluiten 2022 af en kijken met veel enthousiasme vooruit. Het nieuwe jaar staat voor de deur en wij wensen alle bewoners van House of Arnhem, alle Arnhemmers én alle geïnteresseerden een voorspoedig, succesvol en bovenal gezond 2023!

Nadat de kruitdampen zijn opgetrokken en we wakker zijn geworden met een (kleine) kater, pakken we het leven weer op. Met enige weemoed laten we de feestdagen achter ons en kijken we naar wat komen gaat. Want ook dat is de moeite waard. Zeker als inwoner van Arnhem.

Eind januari al staat bijvoorbeeld De Arnhemse Uitnacht op het programma. Dit is een avond vol kunst, cultuur en uitgaan! Op vele locaties in de stad kan het publiek beleven wat Arnhem te bieden heeft. Het programma van de Arnhemse Uitnacht bestaat uit voorstellingen, rondleidingen, exposities, workshops, lezingen en andere ontmoetingen. Het evenement vindt de hele avond plaats op diverse locaties in de binnenstad en is gratis toegankelijk.

In de zomer keert op 8 juli 2023 het Dreamfields Festival terug op Recreatiegebied Rhederlaag! Verwacht 6 area’s met de beste EDM-, Urban-, House- Hardstyle- en Feestartiesten. Geniet van lekkere deuntjes, goede knallers en ga met de voetjes van de vloer.

Tussendoor zijn er genoeg kleine en grotere activiteiten en evenementen, want in Arnhem is altijd wel iets te doen. Wil jij hier onderdeel van zijn en ben jij nog geen bewoner van House of Arnhem? Check de website voor het beschikbare aanbod en wie weet is 2023 het jaar dat jij een eigen plekje krijgt in de mooiste stad van het land!