Wonen op een prachtige locatie in Arnhem, genieten van een heerlijke woning en profiteren van meerdere gemeenschappelijke ruimtes en diensten. Dat én meer is wonen in House of Arnhem, ook in 2024.

Wonen in de stad
Met diverse eetgelegenheden, lokale markten en gezellige cafés is Arnhem een ideale bestemming voor gezelligheidsdieren en fijnproevers. De historische binnenstad kenmerkt zich door moderne architectuur, nieuwbouw en historische panden die dicht naast elkaar staan. Vanuit House of Arnhem ben je met de fiets slechts enkele minuten van het centrum verwijderd.

Concept House of Arnhem
Je huurt een eigen woning in een wooncomplex dat verder gaat dan achter je eigen voordeur. Door gezamenlijke ruimten op de begane grond te delen zoals werkplekken, een gedeelde huiskamer, meeting spaces en een koffiebar heb je eigenlijk veel meer!

Zo creëren we een plek waar mensen niet alleen naast elkaar wonen, maar waar ruimte is om elkaar te ontmoeten, om samen te ondernemen of elkaar te helpen. Waar je  in de lobby nog even wat werk afmaakt, je vrienden uitnodigt of samen een borrel organiseert.

Kom jij in 2024 wonen in House of Arnhem?
Ook jij kan onderdeel zijn van dit unieke concept. Bekijk het beschikbare aanbod en neem contact op zodra er een woning beschikbaar is die aan jouw wensen voldoet. Wie weet zien we je snel in House of Arnhem!