Wie komt wonen in House of Arnhem heeft geluk! Je woont er op een toplocatie. House of Arnhem ligt aan de Velperweg ten noordoosten van het centrum. Met 10 minuten fietsen sta je midden op de gezellige Korenmarkt, waar je zo aan kan sluiten op het terras of in één van de vele kroegen. Ook kun je er prima shoppen: in Arnhem worden bekende ketens afgewisseld door bijzondere en unieke speciaalzaken. Dichterbij huis is trouwens ook genoeg te beleven.

Op loopafstand van House of Arnhem ligt Theater de Leeuw. Dit is een sfeervol theater dat aanstormend talent faciliteert en een podium biedt. Er passen maximaal 100 bezoekers in, dus plek zat om eens een kijkje te nemen. Iets verderop, zo’n 3 minuten fietsen, ligt winkelcentrum Klarendal. Erg handig voor de dagelijkse boodschappen, vers brood of een kopje koffie.

Hoewel je midden in de stad woont, is er genoeg groen in de buurt. Parken Presikhaaf en Angerenstein liggen 5 minuten fietsen bij House of Arnhem vandaan. Park Presikhaaf is in 2007 als compleet nieuw park heropend. Hier vind je een educatieve stadsboerderij waar onder andere koeien, schapen, varkens, geiten en konijnen rondlopen. Aan de zuidkant van het park ligt een wandelpromenade die vooral ‘s avonds extra indruk maakt vanwege speciale verlichting. Park Angerenstein ligt ten noorden van de Velperweg en is een voormalig landgoed. In het park staan enkele gebouwen, waaronder het centraal gelegen landhuis dat nog niet zo lang geleden is gerenoveerd. Kenmerkend voor het park is de aanwezigheid van een netwerk van beken met verschillende watervallen en vijvers.

Sportief en wil je je aansluiten bij een club in de buurt? Voor de fitnessfreaks zijn er sportscholen van Fit for Free en Het Sportlokaal, voor de crossfitters NoGravity Crossfit en ga jij liever met de voetjes van de vloer dan moet je bij Dansen bij Versteegh zijn.

Ben jij ook geïnteresseerd in de woningen in House of Arnhem? Bekijk snel het beschikbare aanbod.