Parken en ander groen zijn de longen van een stad. Het heeft een positieve invloed op de leefbaarheid van een wijk of gebied en is op die manier belangrijk voor de stad én zijn bewoners. Welk seizoen het ook is en met welke weersomstandigheden je ook te maken hebt: in een park is altijd wat te doen. Maak op een mooie winterse dag een stevige wandeling, geniet er van de eerste lente zonnestralen of profiteer in de zomer van een heerlijke zwoele avond. 

In House of Arnhem val je met je neus in de boter. Op loopafstand vind je niet één, maar zelfs twee parken. 

Park Presikhaaf
Op vijf minuten fietsen van House of Arnhem vind je Park Presikhaaf, één van de grotere parken in Arnhem. Het park is compleet vernieuwd, opgeknapt en heropend in 2007. Naast wandelen, wat je hier heerlijk kunt doen, kun je ook een bezoekje brengen aan de educatieve stadsboerderij. Leuk én leerzaam voor kinderen, maar ook volwassenen steken hier nog een hoop op. Op een boerderij horen dieren en in de educatieve stadsboerderij zelfs veel dieren. Hier lopen onder andere koeien, schapen, varkens, geiten en konijnen. 

Voor de sportievelingen staan er speel- en sporttoestellen in het park zodat je jezelf even flink in het zweet kan werken. Meer een romanticus? Bezoek dan eens de wandelpromenade aan de zuidkant van het park, die is in de avond prachtig verlicht en laat het park van een heel andere kant zien. 

Park Angerenstein
Loop, fiets of rij de Velperweg af richting het noorden en je komt een voormalig landgoed tegen dat is omgevormd tot park Angerenstein. In het park vind je nog restanten van het verleden, zoals een voormalig landhuis dat helemaal is opgeknapt. Kenmerkend voor dit park zijn de velen beken, watervallen en vijvers. Ideaal om doorheen te wandelen en je ogen eens goed de kost te geven. Wat een natuurschoon! 

Heb jij interesse in de woningen in House of Arnhem? Check snel het beschikbare aanbod.