Stad aan de Rijn. Altijd gezellig en de ideale plek om jouw thuis te creëren. House of Arnhem biedt je deze mogelijkheid. Heerlijke woningen die mede vanwege het 3,5 meter hoge plafond groots aanvoelen. Betaalbaar én midden in de stad.

En wat voor een stad. In Arnhem is veel te doen. Zo zijn er 106 cafés, 6 musea, 3 bioscopen en 3 theaters. Rond de Korenmarkt vind je veel terrasjes, kroegen en restaurantjes. In de binnenstad kun je ook heerlijk winkelen: lokale ondernemers worden afgewisseld door grote landelijke ketens. 

Een stad om je thuis te voelen dus en dat geldt ook voor de woningen in House of Arnhem. Naast een eigen plekje biedt House of Arnhem ook veel ruimtes waar je andere ontmoet. Zo deel je een gezamenlijke huiskamer in het complex waar je doordeweeks een kopje koffie drinkt en in het weekend proost op de mooie dingen in het leven. Naast de huiskamer deel je meer in House of Arnhem: een deelauto of -fiets, een wasserette, een dakterras en een handige pakketdienst. Zo hoef je niet thuis te zijn om toch een pakketje te ontvangen.