Wat is er toch een heerlijke tijd aangebroken. De lammetjes rennen in de wei, vogeltjes picknicken op elk hoekje van de straat én de schattige krokussen en narcissen kleuren je dag. Tijd om naar buiten te gaan! Gelukkig zit Arnhem vol met leuke lente activiteiten die je kunt doen.

Ga fietsen in de veluwe
De Veluwe is een prachtig natuurgebied met uitgestrekte bossen en heidevelden. In de lente komen de bomen weer tot bloei en kun je genieten van de mooie kleuren en geuren van de natuur. Het gebied heeft een tal van fietsroutes die je kunt volgen. Neem ook een gevulde picknickmand mee om onderweg van een uitgebreide lunch te genieten.

Wandel door het Sonsbeek Park
Ook het Sonsbeek Park is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten. Loop langs de waterval omhoog naar de groene heuvel en voer de hertjes. In het park vind je een groot openlucht theater waar je kunt genieten van live muziek en andere optredens. Verken de beeldentuinen of ga lekker langs de grote vijver zitten. Als het zonnetje schijnt, picknicken veel Arnhemmers op de groene heuvel. Het is er dan altijd gezellig druk.

Bezoek de Koninklijke Burgers’ Zoo
Burgers’ Zoo is werkelijk een van de mooiste dierentuinen in Nederland. Hier kun je op safari langs giraffen en zebra’s, in de jungle verschillende dieren spotten en daarna je laten overweldigen door de grote oceaan. Geniet van meer dan 800 verschillende diersoorten in een prachtige omgeving. De dierentuin heeft verschillende themagebieden, zoals de Bush, Desert, Ocean en Mangrove. Het is een heerlijke dagactiviteit met het hele gezin.

Stel je eens voor: je springt op de fiets of pakt het openbaar vervoer naar deze leuke activiteiten in Arnhem! Het is zo geweldig dat alles zo dichtbij is! Verwezenlijk je droom en kies voor een gezellige woning in House of Arnhem.