Niets is lekkerder dan de natuur opzoeken wanneer de zon schijnt. Oh wacht, er is nog wel iets lekkerder! De natuur opzoeken terwijl er verschillende evenementen plaatsvinden en jij je helemaal kunt vermaken met muziek, theater of het kopen van heerlijke producten. Klinkt goed? Ren dan meteen naar het gezellige Sonsbeek Park voor de aankomende evenementen.

Sonsbeekmarkt

Houd jij van zeldzame en mooie producten, parels verkregen en gemaakt door regionale kunstenaars? Dan gaat je hart sneller kloppen op zondag 4 juni, want dan is de eerste Zeldzaam Mooi Markt er weer. Alle producten zijn handgemaakt en dus uniek. Uiteraard hoef je je geen zorgen te maken over een hongerige maag, want er worden ook ambachtelijke lekkernijen verkocht. Je voeten beginnen zelfs vrolijk te bewegen op de gezellige muziek die er aanwezig is.

Doe niet zo dramatisch!

Sorry? Nee hoor, het was een woordgrap. Van 17 t/m 20 augustus kun je namelijk terecht bij het zomerfestival bij Sonsbeek Theater Avenue. Hier kun je genieten van artiesten en theatergezelschappen. Laat je entertainen met tientallen voorstellingen, acts, muziek, drankjes en lekkernijen. Je kunt zelfs met je zusje, broertje, gezellige dronken oom of tante ernaartoe gaan, want alle generaties en doelgroepen zijn hier welkom.

Hedde gij de heuvel al gezien?

Navigeer je zomergevoelens naar Huize Sonsbeek. Dit is een witte villa die op een groene heuvel staat. Ja, die villa is ook leuk, maar het draait vooral om de heuvel. Het is namelijk een populaire plek voor jong en oud om te picknicken, dansen en sporten. Heb je al zin in een Tinderdate? Organiseer dan hier een leuke picknick. Als hij of zij niet leuk is, heb je nog genoeg keuze om je aan te sluiten bij andere gezellige groepen. Succes gegarandeerd.

Wil jij nu in Arnhem wonen? Dat begrijp ik! Kijk snel naar het huidige aanbod of schrijf je in om op de hoogte te blijven.