De dagen zijn korter, de nachten langer en de winterjassen komen uit de kast. De winter staat voor de deur en Arnhem maakt zich klaar voor koude en donkere maanden. Is dat erg? Niet per se, want in de stad is het reuze gezellig en genoeg te doen. Ter inspiratie hebben we een aantal activiteiten op een rijtje gezet.

De Grootste Kerstmarkt van het Oosten
Kerstmarkten vind je in alle soorten en maten en tegenwoordig in elke (middel)grote stad. Maar voor De Grootste Kerstmarkt van het Oosten moet je toch echt in Arnhem zijn. Op zaterdag 15 december van 12.00 tot 18.00 uur kun je in de binnenstad van Arnhem op zoek naar de laatste kerstinkopen bij meer dan 200 kraampjes. Onmogelijk om niet te slagen!

Stamppot eten
Rond Jansplaats in het centrum hebben de ondernemers hun best gedaan om het plein een mooie winterse uitstraling te geven. En wat is onlosmakelijk verbonden met de winter in Nederland? Het eten van stamppot! Op 14 en 15 december kun je vanaf 16.00 uur op de terrassen genieten van een overheerlijk stamppotbuffet.

Op de foto met dé kersttruck
Wie kent hem niet? De wereldberoemde kersttruck uit de commercial van Coca-Cola. Aan het einde van de Koningstraat op de hoek van de Broerenstraat is dit iconische exemplaar op 15 december te bewonderen én samen met jou op de gevoelige plaat vast te leggen.

Wanneer je in Arnhem woont hoef je je nooit meer druk te maken over een winterdip. Klinkt goed? Check voor een woning in het gezellige House of Arnhem.