In House of Arnhem huur jij je eigen stekje dat van alle gemakken is voorzien. Een eigen keuken, toilet, badkamer en ruimte voor een bed, bank en TV. Kortom, alles wat je nodig hebt om je er helemaal thuis te voelen. De compacte woningen zijn misschien niet heel groot, maar door de plafonds van 3,5 meter hoog voelen de woningen groots aan. Over ruimte gesproken! Kies uit vijf verschillende soorten appartementen. Van urban studio en micro loft tot tiny penthouse. Allen met hun eigen karakter. Waar zie jij jezelf al wonen?

In House of Arnhem heb jij je eigen woning, maar ben je nooit alleen. Het is meer dan zomaar een appartementencomplex. Naast je eigen domein kan je ook gebruik maken van veel gezamenlijke ruimten. Dat is naast handig ook erg gezellig! Leer elkaar kennen in de gedeelde huiskamer of geniet bij lekker weer op het dakterras van een heerlijk zonnetje. Moet je overdag werken en wordt er een pakketje bezorgd? Geen probleem. Via de pakketservice wordt jouw pakketje veilig opgeborgen en kan je dit later ophalen. Met de wasapp krijg je een melding wanneer jouw schone was klaarligt in de wasserette en wil je er op uit, dan maak je gebruik van de deelauto of -fiets. In House of Arnhem kom je niets te kort!

Ben jij geïnteresseerd in een woning in House of Arnhem? Kijk snel naar het aanbod en schrijf je in voor jouw droomwoning.