Ben jij op zoek naar een eigen betaalbare woning in Arnhem waar jij per direct in kunt? In House of Arnhem zijn op dit moment enkele woningen beschikbaar. Je huurt een eigen tiny house in een wooncomplex dat verder gaat dan achter je eigen voordeur. Door gezamenlijke ruimten op de begane grond te delen zoals werkplekken, een gedeelde huiskamer, meeting spaces en een koffiebar heb je eigenlijk veel meer!

Het gros van de woningen is met gemiddeld 32 m² perfect voor jou als je een plekje voor jezelf zoekt. De plafondhoogtes geven de woningen zelfs een ruimer gevoel. De woningen beschikken over alles wat je nodig hebt. Een woon- en slaapzone, een badkamer, een keuken en een toilet. Dat alles op een locatie midden in Arnhem op nog geen 10 minuten fietsen van het centrum.

Om de beschikbare woningen te bekijken ga je naar de aanbodpagina op deze website. Mocht er geen geschikte woning tussen zitten, dan kun je hier ook je woonwens achterlaten. Je krijgt dan een seintje wanneer er een woning beschikbaar is die voldoet aan jouw wensen.


Bekijk aanbod