House of Arnhem voelt de december-kriebels al helemaal! De pepernoten liggen al in de winkel en de kerstversiering wordt stiekem alweer uitgezocht. December is dé maand om te vieren met je familie, vrienden, partner of zelfs je huisdieren! Of je nu Sinterklaas, Kerstmis of Oud en Nieuw viert, we hebben een jute zak vol geweldige tips om deze feestdagen onvergetelijk te maken. Arnhem is een bruisende stad met eindeloos veel mogelijkheden om extra van te genieten. Zit je er klaar voor? Lees snel verder!

We starten de feestmaand met Sinterklaas, die oude baas met zijn mijter en lange baard. We weten allemaal dat hij cadeautjes uitdeelt aan brave kinderen, maar wie zegt dat alleen kinderen verwend mogen worden? Gooi die gedachte overboord en verras je vrienden met een kleinigheidje! Organiseer een gezellige Sinterklaasavond met een grabbelton vol leuke cadeautjes. Of beter nog, maak het spannend met een geheime Santa-actie! Trek lootjes en verras elkaar met de meest grappige en nutteloze cadeautjes die je kunt vinden.

Nu we het toch over cadeautjes hebben, laten we ons verheugen op het doen van kerstinkopen. Arnhem heeft een overvloed aan winkels waar je unieke en bijzondere cadeaus kunt vinden. Vergeet die grote winkelketens en duik in de boetiekjes en ambachtelijke winkels. Of breng een bezoek aan de kerstmarkt en ontdek de vele kraampjes vol handgemaakte kunst en heerlijkheden. Als je echt wilt uitblinken, overweeg dan om zelf cadeautjes te maken. Een zelfgemaakt cadeau straalt liefde en aandacht uit, en je kunt er zeker van zijn dat niemand anders hetzelfde cadeau heeft.

Maar december draait niet alleen om cadeautjes; het draait ook om lekker eten en verbinding. En laten we eerlijk zijn, wat is er gezelliger dan met vrienden en familie rond de tafel zitten en genieten van heerlijk eten? Organiseer een feestmaal en nodig je vrienden uit om mee te doen. Je kunt kiezen voor traditionele gerechten zoals stoofperen en kerstkalkoen, of je kunt creatief zijn en een internationaal thema uitproberen. Wat dacht je van een Mexicaanse kerst met taco’s en margarita’s? Of een Italiaanse kerst met pasta en tiramisu? De mogelijkheden zijn eindeloos, net als de calorieën die we tijdens deze feestelijke maand graag negeren!

Om de prachtige decembermaand af te sluiten hebben we Oud en Nieuw! Het is tijd om het nieuwe jaar in stijl te verwelkomen! Arnhem biedt tal van feestlocaties en clubs waar je de hele nacht kunt dansen. Is feesten niet helemaal jouw ding? Kies dan voor een intieme bijeenkomst met je beste vrienden. Ga samen naar een vuurwerkshow, speel spelletjes en maak goede voornemens voor het nieuwe jaar. En vergeet niet om middernacht een kus te geven aan degene die je dierbaar is, zelfs als dat je harige huisdier is!

Beloof ons bovenal dat je geniet, liefde ontvangt en geeft, en met een fijn gevoel terugkijkt op 2023. Maak plezier, lach veel en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. En mocht je het nieuwe jaar direct willen starten met een nieuwe woning, dan is House of Arnhem dé plek voor jonge professionals op zoek naar een eigen plek met leuke buren die je tijd onvergetelijk maken.