Het is tijd voor een feestje, leuke mensen, nieuwe vrienden, toffe dates en een hart vol zomeractiviteiten in Arnhem en omgeving. Sta jij te trappelen om naar een festival te gaan? Haal je beste festivaloutfit uit de kast en schitter op Zomervreugde. Wil je langer genieten van festivalvreugde? De Nijmeegse zomerfeesten staan voor de deur! En als je even tot rust wilt komen, kun je heerlijk in de zon vertoeven bij het Nederlands Openluchtmuseum. Hier leer je meteen wat bij over de geschiedenis van ons bijzondere land. Welke keuze maak jij?

Maak je klaar voor het legendarische Zomervreugde festival!
Dit is hét feest waar iedereen over praat! Het belooft een spectaculair spektakel te worden, boordevol muziek, kleur en dans. Verwacht een eclectische mix van artiesten die je gegarandeerd laten bewegen op het ritme van de zomer. Van funky beats tot hypnotiserende melodieën, er is voor ieder wat wils. Trek je meest kleurrijke festivaloutfit aan en maak je klaar om tot in de late uurtjes te dansen. Vergeet ook niet je stralende glimlach mee te nemen, want op dit festival draait het allemaal om het delen van positieve vibes en zomergeluk! Wanneer? Op 24 juni is het zover! Hier kun je artiesten zoals Poke en Bilal live helemaal los zien gaan. Koop je kaartje via deze website.

Een week lang plezier bij Zomerfeesten Nijmegen
Als rasechte Arnhemmer begrijpen we dat je niet altijd de beste band hebt met Nijmegen. Tijd om deze band te herstellen en de handen ineen te slaan. Nijmegen is een fantastische stad met geweldige feesten die je niet wilt missen. En het beste van alles is dat ze ook nog gratis zijn! Feesten, gratis, een hele week lang, wat wil je nog meer? Van 15 tot en met 21 juli wordt Nijmegen omgetoverd tot het ultieme feestparadijs. Met talloze podia, livemuziek en een bruisende festivalsfeer. Vergeet niet te genieten van de heerlijke culinaire hoogstandjes die op de festivals worden aangeboden. Van smaakvol streetfood tot verfrissende cocktails, je smaakpapillen worden verwend tijdens deze feestweek. Meer informatie over de zomerfeesten vind je hier.

Het Nederlands Openluchtmuseum, waar geschiedenis tot leven komt!
Heb je geen zin in de drukte en het gedoe van festivals? Breng dan een bezoek aan het Nederlands Openluchtmuseum! Het is alsof je een magische tijdmachine instapt die je terugbrengt naar lang vervlogen tijden. Bereid je voor op een unieke en meeslepende reis door de Nederlandse geschiedenis, waarbij je kunt rondlopen in traditionele boerderijen, ambachtslieden aan het werk kunt zien en je kunt onderdompelen in de rijke cultuur van ons land. Wandel door geplaveide straatjes en ontdek de verschillende historische gebouwen die het museum te bieden heeft. Van oude boerderijen en windmolens tot traditionele ambachtswinkels en historische huizen, er is zoveel te zien en te verkennen. Je kunt zelfs een kijkje nemen in een oude school en je voorstellen hoe het was om als kind naar school te gaan in een andere tijd. Geweldig, toch? Boek direct je ticket!

Wil je nou altijd in de buurt zijn van deze leuke evenementen? Dan zit je perfect in House of Arnhem. Momenteel zijn er weer een aantal huurwoningen beschikbaar! Surf snel naar het actuele aanbod. Woon je al in House of Arnhem? Plan deze zomerse activiteiten met je leuke buurman of buurvrouw!